Online konzultácia zdarma Neviete ako začať? Potrebujete poradiť?

Viac

Online konzultácia sestrou zdarma

Poradím Vám s vhodným ošetrením, nasmerujem Vás na konkrétneho špecialistu, v spolupráci s recepciou Vám nájdem termín na konkrétne ošetrenie, pomôžem Vám vyplniť vstupný anamnestický dotazník.
Vyplňte formulár nižšie a budeme Vás kontaktovať:


    alebo nám napíšte na konzultacia@esthetic.sk

    Kveta Kopecká Diplomovaná sestra

    Kolegov na javisku som videl bez hláv, vraví Ľubomír Paulovič. Prečo šiel na plastiku?

    Člen Slovenského národného divadla Ľubomír Paulovič skončil pred pár dňami v operačnej sále. Nešiel v stopách niektorých slovenských modeliek, ktoré sa dávajú „skrášľovať“ z roztopaše. Mal na to celkom prozaický dôvod. „Bolo to z nevyhnutnosti – kvôli lepšiemu videniu. Horné viečka mi už prekrývali viac ako polovicu očí. Čoraz viac som ich musel dvíhať svalmi obočia, aby som dosiahol celý priezor. Často ma večer bolievalo čelo, oči a niekedy aj hlava,“ hovorí pre PLUS 7 DNÍ.
    Problémy však už dlhší čas badal aj na divadelnom pódiu. „Sem-tam som videl svojich partnerov na javisku iba od hrude dolu, ako keby som mal na hlave šiltovku so šiltom z vlastnej kože,“ pousmeje sa.

    Strach a sestrička Betka
    Nadočný kožný previs, ako svoje viečka umelec nazýva, zdedil po starých rodičoch a mame. S pribúdajúcimi rokmi sa mu však tento „útvar“ zväčšoval. Operácia viečok bola akútnym riešením. Paulovič netají, že mu pred zákrokom nebolo všetko jedno. „Nebudem machrovať. Jasné, že som mal strach, aj keď mám za sebou už zo štyri operačné zákroky či skalpelové stretnutia, a tie boli o čosi závažnejšie… Teraz som bol relatívne pokojný aj vďaka vedomiu, že som pod skalpelom v rukách skvelej plastickej chirurgičky Katky Simonovej,“ vysvetľuje. Nemal strach z jej pochybenia, ale z pooperačnej bolesti. Obavy ho opustili ihneď po trištvrtehodinovom zákroku, keď ho „milé baby v bielom odprevadili do odpočinkových priestorov“.
    „Tam som pod dohľadom sestričky Betky strávil celú noc a ráno som odfrčal autom domov,“ hovorí spokojne. Herec si popri tomto zákroku dal odstrániť aj niektoré kožné výrastky a šošovice, čo mu ako prevenciu rakoviny kože odporučila kožná lekárka.

    Zdroj: Plus 7 Dní/Karol Bustin ml., 5. január 2014
    Link: http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/kolegov-javisku-som-videl-bez-hlav-vravi-lubomir-paulovic-preco-siel-plastiku.html