Online konzultácia zdarma Neviete ako začať? Potrebujete poradiť?

Viac

Online konzultácia sestrou zdarma

Poradím Vám s vhodným ošetrením, nasmerujem Vás na konkrétneho špecialistu, v spolupráci s recepciou Vám nájdem termín na konkrétne ošetrenie, pomôžem Vám vyplniť vstupný anamnestický dotazník.
Vyplňte formulár nižšie a budeme Vás kontaktovať:


    alebo nám napíšte na konzultacia@esthetic.sk

    Kveta Kopecká Diplomovaná sestra

    Biorevitalizácia pokožky s Profhilo a Jalupro: Revolučné riešenia pre mladistvý vzhľad

    Biorevitalizácia pokožky je moderná estetická procedúra, ktorá umožňuje omladiť a zlepšiť vzhľad pokožky. Využíva sa k nej niekoľko produktov, medzi ktoré patria Profhilo a Jalupro. Tieto revolučné riešenia zahŕňajú aplikáciu špeciálnych zložiek, ktoré stimulujú kolagénovú produkciu a zlepšujú hydratáciu pokožky. V tomto článku sa zameriame na význam, postup a výhody biorevitalizácie pokožky s využitím Profhilo a Jalupro.

    1. Profhilo – revolučný produkt pre biorevitalizáciu pokožky:

    • Profhilo je jedinečný produkt, ktorý kombinuje vysokú koncentráciu hyalurónovej kyseliny s rôznymi molekulovými váhami.
    • Jeho aplikácia pomocou jemných injekcií podporuje hydratáciu pokožky, stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu a zlepšuje elasticitu pokožky.
    • Profhilo poskytuje dlhotrvajúce výsledky, ktoré sa prejavujú v prirodzenom a mladistvom vzhľade pleti.

    2. Jalupro – revolučný produkt pre biorevitalizáciu pokožky:

    • Jalupro je ďalším inovatívnym produktom, ktorý sa používa pri biorevitalizácii pokožky.
    • Obsahuje aminokyseliny, vitamíny a minerály, ktoré podporujú regeneráciu a stimulujú tvorbu kolagénu.
    • Aplikácia Jalupro produktov pomáha vyhladiť jemné linky a vrásky, zlepšiť textúru pokožky a obnoviť jej mladistvý lesk.

    3. Postup biorevitalizácie pokožky s Profhilo a Jalupro:

    • Konzultácia a hodnotenie: Pred začatím procedúry sa vykoná konzultácia s odborníkom, kde sa určí vhodnosť a očakávania pacienta.
    • Aplikácia produktov: Profhilo a Jalupro sa aplikujú pomocou jemných injekcií do vrstvy pokožky, ktorá sa má omladiť a zlepšiť. Počet a frekvencia aplikácií závisí od individuálnych potrieb a stavu pokožky.

    Výhody biorevitalizácie pokožky s Profhilo a Jalupro:

    • Zlepšenie hydratácie: Obe produkty majú schopnosť intenzívne hydratovať pokožku, čo vedie k zlepšeniu jej pružnosti, jemnosti a hladkosti.
    • Stimulácia kolagénovej produkcie: Profhilo a Jalupro aktivujú proces tvorby kolagénu, ktorý je zodpovedný za pevnosť a pružnosť pokožky. To vedie k vyhladeniu jemných vrások a zlepšeniu textúry pokožky.
    • Mladistvý vzhľad: Prostredníctvom biorevitalizácie pokožky s Profhilo a Jalupro je možné dosiahnuť svieži, mladistvý vzhľad s viditeľným zlepšením tónu, štruktúry a jasu pleti.
    • Rýchle a minimálne obmedzenia: Procedúra biorevitalizácie pokožky je relatívne rýchla a nevyžaduje dlhú rekonvalescenciu. Pacienti sa môžu vrátiť k svojim bežným aktivitám prakticky okamžite.
    Biorevitalizácia pokožky s využitím Profhilo a Jalupro je inovatívna metóda, ktorá umožňuje zlepšiť kvalitu pokožky, vyhladiť vrásky a obnoviť mladistvý vzhľad. Tieto produkty stimulujú tvorbu kolagénu, hydratujú pokožku a zlepšujú jej textúru. Ak túžite po zlepšení svojej pleti a obnovení mladistvého vzhľadu, biorevitalizácia s Profhilo a Jalupro môže byť pre vás skvelou voľbou.

    Je však dôležité mať na pamäti, že pred akýmkoľvek estetickým zákrokom alebo procedúrou je vhodné konzultovať so skúseným odborníkom, ktorý vám poskytne osobnú radu a navrhne najvhodnejšie riešenie pre vašu individuálnu situáciu.