Online konzultácia zdarma Neviete ako začať? Potrebujete poradiť?

Viac

Online konzultácia sestrou zdarma

Poradím Vám s vhodným ošetrením, nasmerujem Vás na konkrétneho špecialistu, v spolupráci s recepciou Vám nájdem termín na konkrétne ošetrenie, pomôžem Vám vyplniť vstupný anamnestický dotazník.
Vyplňte formulár nižšie a budeme Vás kontaktovať:


    alebo nám napíšte na konzultacia@esthetic.sk

    Kveta Kopecká Diplomovaná sestra

    Transplantácia vlasov: Revolučná metóda pre obnovenie vlasovej línie

    Transplantácia vlasov je moderný estetický zákrok, ktorý prináša novú nádej pre ľudí trpiacich vypadávaním vlasov. Táto revolučná metóda umožňuje obnoviť vlasovú líniu a znovu získať plné a husté vlasy. V tomto článku sa zameriame na význam, postup a výhody transplantácie vlasov pre tých, ktorí sa zaoberajú problémom vypadávania vlasov.

    Čo je transplantácia vlasov a ako funguje?

    • Transplantácia vlasov je chirurgický zákrok, ktorý zahŕňa presun vlasových folikulov z jednej časti tela (zvyčajne zadnej časti hlavy) do oblastí s vypadávaním vlasov.
    • Tieto folikuly sú odolné voči vypadávaniu a po transplantácii rastú a vytvárajú nové vlasy v cieľovej oblasti.
    • Existujú dve hlavné techniky transplantácie vlasov: FUT (folikulárna jednotka transplantácia) a FUE (extrakcia jednotlivých folikulov). Obidve metódy sú účinné, ale líšia sa vo spôsobe získavania vlasových folikulov.

    Postup transplantácie vlasov:

    • Konzultácia a hodnotenie: Lekár vyhodnotí stav vlasovej línie a rozhodne o vhodnosti transplantácie vlasov. Diskutujú sa očakávania pacienta a vysvetľujú sa možnosti a obmedzenia.
    • Zber vlasových folikulov: V závislosti od zvolenej techniky sa vykoná buď chirurgický rez na zadnej časti hlavy (FUT) alebo extrakcia jednotlivých folikulov pomocou mikronástrojov (FUE).
    • Transplantácia folikulov: Lekár presunie zozbierané vlasové folikuly do oblastí s vypadávaním vlasov. Je dôležité dodržiavať presnú polohu a smer vlasových folikulov pre prirodzený vzhľad.

    Výhody transplantácie vlasov:

    • Trvalé výsledky: Transplantované vlasy sú trvalé a odolné voči vypadávaniu, čo znamená, že po obnovení vlasovej línie si môžete užívať plné a husté vlasy