Online konzultácia zdarma Neviete ako začať? Potrebujete poradiť?

Viac

Online konzultácia sestrou zdarma

Poradím Vám s vhodným ošetrením, nasmerujem Vás na konkrétneho špecialistu, v spolupráci s recepciou Vám nájdem termín na konkrétne ošetrenie, pomôžem Vám vyplniť vstupný anamnestický dotazník.
Vyplňte formulár nižšie a budeme Vás kontaktovať:


    alebo nám napíšte na konzultacia@esthetic.sk

    Kveta Kopecká Diplomovaná sestra

    Čo je mezoterapia a ako funguje?

    Mezoterapia je jednou z najobľúbenejších a najefektívnejších metód v oblasti estetickej dermatológie. Táto revolučná procedúra, ktorá využíva jemné injekcie s vysokou koncentráciou aktívnych látok, má schopnosť omladiť pokožku, zlepšiť jej textúru a rozjasniť pleť. V tomto článku sa bližšie pozrieme na význam, postup a výhody mezoterapie pre vašu pokožku.

    1. Čo je mezoterapia a ako funguje?

    • Mezoterapia je procedúra, ktorá spočíva v aplikácii jemných injekcií do strednej vrstvy pokožky, známej ako mezoderm.
    • Tieto injekcie obsahujú aktívne látky, ako sú vitamíny, minerály, aminokyseliny a antioxidanty, ktoré majú priaznivý vplyv na pokožku.
    • Po aplikácii aktívne látky priamo pôsobia na problémové oblasti, kde stimulujú regeneráciu a hydratáciu pokožky.

    2. Využitie mezoterapie v estetickej dermatológii:

    • Omladenie pokožky: Mezoterapia pomáha zlepšiť textúru a tón pokožky, zjemňuje jemné linky a vrásky a dodáva pleti mladistvý vzhľad.
    • Rozjasnenie a hydratácia pokožky: Aktívne látky obsiahnuté v mezoterapii pomáhajú zvýšiť hydratáciu pokožky a zlepšiť jej prirodzený lesk.
    • Liečba jaziev a pigmentových škvŕn: Mezoterapia môže byť účinná pri liečbe povrchových jaziev a pigmentových škvŕn, čím sa dosiahne vyrovnaný a zjednotený tón pokožky.
    • Redukcia vypadávania vlasov: Mezoterapia sa tiež používa na liečbu vypadávania vlasov, pričom aktívne látky posilňujú vlasové folikuly a podporujú rast nových vlasov.

    3. Výhody mezoterapie

    • Minimálne nežiaduce účinky: Mezoterapia je minimálne invazívna procedúra a nevyžaduje dlhú rekonvalescenciu. Vedie k rýchlemu obnoveniu pokožky s minimálnou reakciiu pokožky